AVTOMATI ZA KAVO

Pravijo, da ni lepšega kot začeti nov dan s pomočjo skodelice ali lončka dišeče in aromatične kave po lastnem okusu. Z Avtomati Štefančič in našimi avtomati za kavo lahko do tega doživetje pridete tudi vi!
Avtomati za kavo našega podjetja so dizajnirani tako, da vam je sveže mleta in pripravljena kava, na preprost dotik gumba na voljo 24 ur na dan, 365 dni na leto.


Naši avtomati so preprosti za uporabo in nastavljeni tako, da pripravijo napitke z natančno določeno količno sveže mlete kave, temperature in pritiska vode.


Poleg brezhibnih, redno vzdrževanih in čiščenih avtomatov, so temelj priprave napitkov kakovostne in izbrane sestavine. Te ne vsebujejo alergenov in genetsko spremenjenih organizmov, kar nas postavlja v prednost pred večino ostalih ponudikov avtomatov za kavo na slovenskem tržišču.

Avtomati za kavo in ostale tople napitke

V našem podjetju imamo na voljo širok izbor avtomatov za kavo in ostale tople napitke. Med seboj se sicer največkrat razlikujejo po velikosti in kapaciteti, a v njihovem drobovju so si zelo podobni. Prav vsi naši avtomati za kavo ponujajo vsaj eno vrsto espresso kave in eno vrsto instant kave ter ostale tople napitke kot so čaj, kakav, mleko…

V naših avtomatih je našim uporabnikom na voljo vsaj ena vrsta espresso kave. Še običajneje pa lahko uporabniki izbirajo celo med dvema vrstama kave v zrnju dveh različnih cenovnih razredov. Kavno v zrnju avtomat zmelje tik pred pripravo napitka. Naši espresso kavni napitki so tako vedno polnega okusa in arome.
Naši oskrbniki se redno izobražujejo in skrbijo za periodično oskrbovanje in čiščenje avtomatov. Pri tem ne motijo procesov v vašem podjetu.
Podpora uporabnikom. V klicnem centru smo vam na voljo 24ur na dan, 7 dni v tednu, 365 dni v letu. Okvare zaradi lokalne prisotnosti rešujemo izjemno hitro.
S pomočjo rač. tehnologije načrtujemo preventivno servisne posege, s čimer lahko možnost večjih okvar skoraj v celoti izključimo.
Preprostost plačevanja:  na naših avtomatih za kavo lahko nakup opravite s kovanci, bankovci ali sodobnimi plačilni ključki.
V naše avtomate neprestano uvajamo novosti. Okusite aromo lešnikove kave, irske kave z okusom whiskeya ali italijanskega tiramisuja.
Na lokacije postavljamo najsodobnješe in energijsko varčne samopostrežne avtomate.
Želite vašim zaposlenim omogočiti brezplačne napitke ali druge bonitete. Avtomate lahko sprogramiramo na praktično neomejeno možnih načinov,
Kako do avtomata?
Preprosto! Oglejte si postopek... Več o postavitvi
Kava in topli napitki?
Preverite našo ponudbo... Več o tem

Blagovne znamke kave

Tipi avtomatov za kavo - touch

Tipi avtomatov za kavo - smart

Tipi avtomatov za kavo - klasika