DomovPodjetjePonudbaZadnje noviceKje smoKontakt
Nove funkcionalne vode Dana
sobota, 05. maj 2012

dana-voda-webV naših prodajnih avtomatih lahko z mesecem majem najdete novost v obliki funcionalnih vod Dana, v novih ekoloških prijaznih pol litrskih plastenkah.

V naših avtomatih lahko najdete funcionalne vode Dana v treh okusih Dana SLIM, Dana RELAX in Dana SPORT. Njihova posebnost je zelo nizka energijska vrednost, uporaba naravnih sladil, dodani vitamini in naravni izvlečki z dokazanimi učinki delovanja.

Dana Slim je pijača z okusom maline in dodanima naravnima izvlečkoma STEVIA in SVETOL®. Stevia je naravno sladilo, ki je novost na trgu in predstavlja odlično nadomestilo za sladkor in umetna sladila. Pijača Dana slim je izdelek brez kalorične vrednosti, saj ima samo 1 kcal/100ml in je namenjena ljudem, ki pazijo na svojo telesno težo. Primerna je tudi za diabetike, pomembna prednost dodane stevie pa je tudi, da ne povzroča zobnih oblog in kariesa. Za popestritev okusa pijače Dana Slim je izdelku dodan naraven izvleček zrn zelene kave Svetol ®. Ta izvleček je znan po svojem edinstvenem mehanizmu delovanja, saj pomaga uporabnikom pri obvladovanju njihove telesne teže ter ne vsebuje kofeina.

Druga pijača Dana Relax je namenjena uporabnikom, ki po vsakodnevnih naporih potrebujejo kratek oddih in sprostitev. Pijača je obogatena z vitamini in naravnim izvlečkom melise CYRACOS®, ki popestri mešanico osnovnega okusa pijače – grozdja, bezga, lipe in medu. Izvleček melise je znan po svojem edinstvenem mehanizmu delovanja, saj pomaga uporabnikom pri obvladovanju vsakdanjega stresa. Kalorična vrednost pijače Dana Relax je le 8 kcal/100 ml, saj je slajena s kombinacijo sladkorja in naravne stevie.

V paleti funkcionalnih voda z Dana Sport pijačo nudimo rešitev tudi za telesno aktivne ljudi, saj le-ti potrebujejo hitro obnavljanje izgubljene energije. Osnovni okus Dana Sport pijače je roza grenivka, vsebuje malo glukoznega sirupa kot vir energije, dodane mineralne snovi in vitamine, dodali pa smo mu še naravni izvleček rdečega grozdja POWERGRAPE®. Slednji je znan po svojem edinstvenem mehanizmu delovanja, saj pomaga uporabnikom pri regeneraciji po mišičnih naporih.  

 
vizitka_mod
  • Avtomati Štefančič d.o.o.
  • Vilharjeva cesta 48
  • 6250 Ilirska Bistrica
  • Slovenija

  • ID za DDV: SI47457473
  • Matična št.: 3925935

 

telefon (080) 15 59
telefon (05) 710 13 51
fax (05) 714 40 09
mail  E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript
mala-bp

zadnje novice

article thumbnailAvtomati za kavo s pridihom Irske

Ko pomislimo na Irsko, je naša prva...
Preberite celotno novico

mailing

Želite prejemati v vaš poštni nabiralnik novice o novostih in akcijah? Prijavite se!