Kako do samopostrežnega avtomata?

Ali si v vašem podjetju, ustanovi ali pisarni želite okusne kave, toplih in hladnih napitkov ter prigrizkov. Kontaktirajte nas in prijazno vam bomo pomagali.

Pokličite nas na brezplačno telefonsko številko 080 15 59, na kateri bomo prisluhnili vašim željam in potrebam. Veseli bomo tudi vaše elektronske pošte na info@avtomatistefancic.si.

Po prvem kontaktu pričakujte klic našega komercialista, ki je že seznanjen z osnovnimi informacijami. Z vami se dogovori za sestanek, na katerem se opravi skupen ogled prostora in dorečejo še ostale podrobnosti namestitve.

V dogovorjenem času pripravimo avtomat prilagojen vašim željam in prostoru. V dogovoru z vami določimo datum in uro postavitve.

Avtomat pripeljemo na lokacijo in poskrbimo za vse potrebno za njegovo nemoteno delovanje. Po končani postavitvi prostor za sabo počistimo.

Skupaj s prisotnimi opravimo degustacijo napitkov in opravimo morebitne spremembe po vaših navodilih.

Po postavitvi avtomata bo vašo lokacijo redno obiskoval naš oskrbnik prodajnih avtomatov, ki bo skrbel za polnjenje, čiščenje in brezhibno delovanje avtomatov. Njegovi obiski bodo povsem prilagojeni porabi in delovnim procesom v vašem podjetju ali ustanovi.

Poleg obiskov oskrbnika bosta za vaše zadovoljstvo skrbela še serviser, zadolžen za preventivno vzdrževanje in komercialist, ki bo skrbel za vaše zadovoljstvo z rednimi obiski med letom.

Morebitne okvare (tem se je nemogoče izogniti) nam lahko sporočite v naš klicni center, ki vam je povsem brezplačno na voljo na telefonski številki 080 15 59. Prijazni operaterji so vam na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, 365 dni v letu. Na številko lahko oddate tudi naročila za kavne kapusule, vodo v bidonih ali polnjenje reprezentančnega ključka.

Hladne pijače in prigrizki?
Velika izbira v naših avtomatih... Več o tem
Kavni avtomati?
Vse o kavnih avtomatih... Več o tem