KAVA IN TOPLI NAPITKI

Ljudje smo si različni in tako so si različni tudi naši okusi. Nič drugače ni niti med ljubitelji kave in ostalih toplih napitkov. V Avtomatih Štefančič se dan za dnem in to že 27 let trudimo ugoditi tudi najbolj zahtevnim željam naših strank. V okviru naše ponudbe oskrbe s toplimi napitki vam na izbiro nudimo več vrst espresso kav priznanih blagovnih znamk: Barcaffe, Bar2000, Covim, Lavazza in Illy. Postrežete si lahko še s kavnimi napitki Nescaffe, s toplimi napitki iz žitne kave, z brezkofeinsko kavo, kakavom, mlekom in različnimi vrstami čajev. Število toplih napitkov se na našh avtomatih lahko tako povzpne vse do številke trideset.

Espresso kava

Kot je razvidno že iz naslova, se espresso pripravi po naročilu in traja le trenutek, vendar zagotovi nekaj kratkih intenzivnih požirkov čistega užitka, ki določajo dnevni ritem življenja v Italiji in velikem delu sveta.

Samo dve sestavini – voda, segreta na 90 °C in prah 50 zrn sveže zmlete pražene kave – ustvarita pojedino za čute, kadar ju združi sodobna naprava za pripravo espressa pri tlaku 9 atmosfer.

V skodelici tako dobimo 25 – 30 ml žametno gladke, bogate in dišeče kave, ki je zelo okusna ter nam zagotovi energijo, vendar dejansko vsebuje manj kofeina kot kava, pripravljena na kateri koli drug način.”
My image

Čaj

Na naših avtomatih so na voljo čaji štirih okusov: gozdnih sadežev, rdeče pomaranče, limone in breskve.
My image
My image

Coffee to go!

Odlična kava v kartonastih kozarcih s pokrovčki, primerna za na pot! Primerno za lokacije z velikim pretokom ljudi – bencinski servisi, pekarne,…

Nescafe in aromatizirane kave

Instant kava je proizvod procesa ekstrakcije, ko iz kave izlužijo kavni koncentrat. Pridobljeni koncentrat z različnimi postopki posušijo, s katerim se odstrani topilo z razlogom pridobiti izdelek v prahu ali v zrncah, ki jih je mogoče raztopiti v vodi in je napitek možno hitro uporabiti.

Nescafe kava je nastala  Braziliji v 30-letih prejšnjega stoletja. Zaradi presežka kave in težave z njenim skladiščenjem so tamkajšnje oblasti na pomoč poklicala strokovnjake iz Švice. Ti so leta 1938 svetu predstavili Nescafe.

Poleg nescafeja so naših avtomatih na voljo še aromatizirane kave: irish coffee, french coffee, kava z okusom guarane in tiramisuja.
My image

Kakav in čokolada

Na naših avtomatih so na voljo čaji štirih okusov: gozdnih sadežev, rdeče pomaranče, limone in breskve.
My image
Kako do avtomata?
Preprosto! Oglejte si postopek... Več o postavitvi
Kavni avtomati?
Vse o kavnih avtomatih... Več o tem

Blagovne znamke kave

Avtomati za kavo