KAVA V KAPSULAH

Kava v kapsulah je najenostavnejši in najhitrejši način priprave kave, ne da bi pri tem trpela kakovost napitka. Kapsula, posamezno zavita v zaščitni atmosferi, vsebuje natančno odmerjeno količino mešanice, potrebne za pripravo kave. Inovativno dno kapsule je popolnoma zaprto, kar omogoča odlično infuzijo njene celotne vsebine. Kapsula se odpre s pomočjo pritiska, ki nastane v njej, in skozi drobno perforacijo v dnu izloči odličen espresso z bogato peno. Takšen način kave je naprimernejši za manjše skupine uporabnikov: pisarne, frizerske in lepotne salone, trgovine…

Sistem Lavazza Firma

Lavazza Firma je najnovejši sistem kavnih kapsul Lavazza, ki omogoča edinstveno in sproščujočo izkušnjo, kjer koli že ste. Na delovnem mestu ali doma. Avtomati linije Lavazza Firma so 100% razviti v Italiji. Tako kar se tiče tehnologije, kot tudi nezgrešljivega italijanskega dizajna, ki se ponaša z eleganco in prestižem.

Predstavitev Lavazza Firma

Sistem Lavazza Blue

Odkrijte svet Lavazze Blue in doživite pitje kave na povsem nov način! BLUE je sistem priprave kave, sestavljen iz najboljših mešanic kave v obliki kapsule in kopice kavnih avtomatov nove generacije, ki v sebi združujejo impresiven design in praktičnost uporabe. Sistem BLUE zagotavlja enostavno pripravo resnično vrhunske espresso kave.

Predstavitev Lavazza Blue

5 skrivnosti kave v kapsulah

Zakaj kava v kapsulah?

Kvaliteta napitkov

Imeni Lavazza in Illy sta tudi v svetu kavnih aparatov na kapsule garancija za odlično kavo. Ta se v kontoliranih pogojih zapakira v posebno kapsulo, katera vse do trenutka uporabe ohranja vso žlahtnost kavne mešanice. Da so napitki zares kakovostni s svojimi strokovanjaki poskrbimo tudi Avtomati Štefančič. Vsi aparati so pred postavitvijo natančno nastavljeni in pregledani.

Preprostost uporabe

V stilsko dovršen aparat natočite vodo, vstavite kavno kapsulo in dodajte mleko v prahu ter podstavite kavno šalico ali lonček. Do odlične kave vas nato loči le še pritisk na gumb izbranega napitka. Aparati zavzamejo zelo malo prostora in so primerni za uporabo v pisarnah, frizerskih in lepotnih salonih ter ostalih lokacijah, kjer je se zadržuje manjše število uporabnikov.

Izbira napitkov

Na izbiro imate kapsule Lavazza ali Illy v različnih kavnih mešanicah in praženjih. Na voljo so tudi kapsule z brezkofeinsko kavo, Lavazza pa nudi tudi velik izbor čajev. Večina aparatov uporablja tudi mleko v prahu, tako da imate na voljo napitke: espresso, dolgi espresso, kapučino, espresso macchiato, latte macchiato in topli napitek. Tako se za vsakogar najde nekaj.

Storitev Avtomati Štefančič

Aparat ob določeni mesečni porabi dobite v brezplačen najem. Aparat je pred postavitvijo natančno nastavljen in pregledan. Kapsule preprosto naročite preko brezplačne telefonske številke, po elektronski pošti ali preko spletnega obrazca. Kapsule vam dostavi naš oskrbnik. V primeru okvare aparata vam zagotovimo nadomestni aparat, tako da ste lahko povsem brez skrbi!
Kako do aparata?
Preprosto! Oglejte si postopek... Več o postavitvi
Potrebujete kapsule?
Naročite jih... Oddaj naročilo