lavazza firma naslvnica

Vzemite si nekaj minut časa. Za sprostitev. Za trenutek zase ali za pogovor s sodelavci v pisarni. Povrnite si energijo. Za nov začetek. Nov zagon. Novo inspiracijo. Premor za kavo je vedno poseben trenutek. Lavazza, najbolj priljubljena kava v Italiji, ima s svojo linijo malih namiznih kavnih avtomatov vse kar potrebujete za perfekten premor.


LAVAZZA FIRMA
Lavazza Firma je najnovejši sistem kavnih kapsul Lavazza, ki omogoča edinstveno in sproščujočo izkušnjo, kjer koli že ste. Na delovnem mestu ali doma. Avtomati linije Lavazza Firma so 100% razviti v Italiji. Tako kar se tiče tehnologije, kot tudi nezgrešljivega italijanskega dizajna, ki se ponaša z eleganco in prestižem.

KVALITETA

Luigi Lavazza leta 1895 na ulici via San Tommaso odprl prodajalno, v kateri je bil obkrožen z vrečami kave različnih vrst iz celega sveta. Bil je inovativen človek. Spoznal je, da mešanje različnih vrst kave z različnimi lastnostmi, pripelje do novih okusov.

KADARKOLI

Ljubitelji kave si težko predstavljamo začetek dneva brez kave. Naj si bo to doma ali v službi, do prve kave dneva vas ob avtomatu Lavazza Firme loči le nekaj sekundno ogrevanje avtomata, vnos kapsule, pritisk na gumb in pol minute priprave žlahtnega napitka. Ritual po želji ali potrebi ponovite večkrat dnevno?

VELIKA IZBIRA

Sistem Lavazza Firma zajema ima najširši izbor kavnih kapsul, s katerimi je mogoče zadovoljiti vse okuse kavkoljubcev in ostalih, ki raje kot v kavi uživaju v čaju, ječmenovi kavi ali napitku z mlekom. Lavazza sistem kapsul neprestano dopolnjuje z novimi okusi.

KJERKOLI

Lavazza Firma je primerna za širok krog uporabnikov in okolij. Načeloma se najbolj domače počuti v pisarnah, frizerskih in lepotnih salonih. Veliko uporabnikov Firmo zaradi njene kompaktnosti in preproste uporabe uporablja tudi doma.

ZAKAJ JE LAVAZZA FIRMA KAVA TAKO DOBRA?
5 pravil za edinstven espresso – sistem Lavazza Firma je bil razvit z namenom zagotavljanja perfektnega espressa v pisarni ali pri vas doma. Italijanski mojstri espressa za sistem Firma zagotavljajo:

EDINSTVENA KAKOVOST

Da je v kapsulah kavna mešanica izbranih kavnih , skrbno vzgojenih, izbranih in praženih.

EDINSTVENA KOLIČINA

V vsaki kapsuli je nepredušno zaprte 7-8g kavne mešanice, ki količinsko zagotavlja perfekten espresso ob vsakem kuhanju.

EDINSTVENO STISKANJE

Odlična forma kave se dosega z edinstvenim sistemom stiskanje kave. Le tako se lahko espresso primerja s tistim pripravljenim v kavnem baru na trgu v Torinu.

EDINSTVENA ESTRAKCIJA

Za edinstven espresso je pomemben čas ekstrakcije. Ne predolg, ne prekratek, ampak edinstveno dolg.

EDINSTVENA KAPSULA

Sistemi kapsul so na videz zelo podobni. Kapsula Lavazza Firma je edinstvena evolucija kavne kapsule, vakumsko pakirana, tako da ohrani vso aromo in svežino kave. .

LAVAZZA FIRMA AVTOMATI
Lavazza firma Inovy Custom
Lavazza Firma Inovy Custom

Glavna odlika avtomata Lavazza LF 1050 je možnost priprave kavnih napitkov z mlečno peno po vašem okusu – mrzlo ali toplo iz svežega mleka. Avtomat se ponaša z upravljanjem na dotik, regulacijo temperature in podstavkom za malo ali veliko šalico.

Več o Inovy Custom Milk

TEHNIČNI PODATKI:
DIMENZIJE (širina – višina – globina):
20 cm x 41 cm x 36,4 cm
TEŽA: 6,1 KG
NAPAJANJE IN MOČ: 220 – 240 V; 50 – 60 Hz; 1455W
MATERIAL: ABS PLASTIKA
ŠTEVILO DIRKETNIH IZBIR: 6 izbir
KAPACITETA REZERVARJA VODE: 1,8 litra
AVTOMATSKI IZMET KAPSUL: polavtomatski
KAPACITETA PROSTORA ZA IZRABLJENE KAPSULE: 19 kapsul
MOŽNOST NAPITKOV Z MLEKOM: da s svežim

Lavazza firma Inovy Milk
Lavazza Firma Inovy & Milk

Od espressa do kapučina. Nadgrajen z integriranim penilcem mleka, ki na pritisk pričara mehko, mlečno kremo, idealno za kavne napitke z mlekom.

Več o Inovy Milk

TEHNIČNI PODATKI:
DIMENZIJE (širina – višina – globina):
20 cm x 35 cm x 41 cm
TEŽA: 6,1 KG
NAPAJANJE IN MOČ: 220 – 240 V; 50 – 60 Hz; 1455W
MATERIAL: ABS PLASTIKA
ŠTEVILO DIRKETNIH IZBIR: 6 izbir
KAPACITETA REZERVARJA VODE: 1,8 litra
AVTOMATSKI IZMET KAPSUL: polavtomatski
KAPACITETA PROSTORA ZA IZRABLJENE KAPSULE: 19 kapsul
MOŽNOST NAPITKOV Z MLEKOM: da s svežim

Lavazza firma Inovy Compact
Lavazza Firma Inovy Compact

Kompakten design za prijeten in sproščujoč odmor s perfektnim espressom v katerem koli delovnem okolju.

Več o Inovy Compact

TEHNIČNI PODATKI:
DIMENZIJE (širina – višina – globina):
16,55 cm x 29,5 cm x 37 cm
TEŽA: 4.1 KG
NAPAJANJE IN MOČ: 220 – 240 V; 50 – 60 Hz; 1455W
MATERIAL: ABS + PVC PLASTIKA
ŠTEVILO DIRKETNIH IZBIR: 3 izbire
KAPACITETA REZERVARJA VODE: 0,9 litra
AVTOMATSKI IZMET KAPSUL: polavtomatski
KAPACITETA PROSTORA ZA IZRABLJENE KAPSULE: 10 kapsul
MOŽNOST NAPITKOV Z MLEKOM: ne

Kako do avtomata?
Preprosto! Oglejte si postopek... Več o postavitvi
Želite predstavitev pri vas?
Pokličite nas: 080 15 59
KAPSULE LAVAZZA FIRMA IZ 100% ARABICE

ESPRESSO AROMATICO
“Dišeča ESPRESSO AROMATICO”
Izredno polna aromatična mešanica kavnih zrn, katerih temno praženje, daje espressu trajen, obstojen in dišeč okus s pridihom suhega sadja in karamele ter temno, žametno kremo.
BIO ORGANIC TIERRA
»Organska« ESPRESSO BIO ORGANIC
Ekološka kava, ki je skrbno pridelana v nasadih, ki so v skladu s strogimi okoljskimi standardi, ki predvsem ščitijo ekosisteme. Kava, za katero je značilen aromatičen in poln okus, z medenim in čokoladnim pookusom.
DECAFFEINATO BREZKOFEINSKA
»Unikaten« ESPRESSO DECAFFEINATO
Brezkofeinska kava, ki je izdelana iz 100% Arabice. Uravnotežena, žametna mešanica, katere posebna ekstrakcija obogati okus in doda espressu polnost in sladkost, z rahlim pridihom čokolade in vanilije.
QUALITA ORO
»Sladka« ESPRESSO QUALITA ORO
Izjemna mešanica prefinjenih kavnih zrn 100% Arabice iz Srednje in Južne Amerike. Srednje pražena, sladka in aromatična kava, ki navdušuje s cvetličnim, gladkim, in prefinjenim okusom, z aromo suhega sadja.

LUNGO AROMATICO
»Obstojna« LUNGO AROMATICO
Polnovredna aromatična mešanica kavnih zrn, katere dolga ekstrakcija in temno praženje, poveča ostrino teksture in poudari sladek in dišeč okus. Kremast priokus, z notami suhih fig in karamele, dajejo espressu trajen pookus.

VIVACE
»Odlična« ESPRESSO VIVACE
Odličen izdelek, ki se ponaša s certifikatom »Rainforest Alliance«, je brazilskega izvora in zanj je značilna blaga aroma »Washed Arabice«. Za espresso je značilna žametna krema, intenziven okus z noto sadnega in cvetličnega priokusa.

KAPSULE LAVAZZA FIRMA  MEŠANICA ARABICA & ROBUSTA

ESPRESSO CORPOSO
»Prefinjena« ESPRESSO CORPOSO
Izpopolnjena, bogata mešanica, katere posebno praženje, okrepi prefinjen okus,obogaten z lešnikovo kremo in medeno aromo.
LUNGO CORPOSO
»Izjemna« LUNGO CORPOSO
Srednje pražena, prefinjena kavna mešanica, navdušuje z gostim in bogatim okusom, za katero je značilna intenzivna aroma, z gosto in kompaktno kremo, ki pušča močan in sladek, s pridihom lešnikov in medu, pookus.
GUSTOSO
»Unikatna« ESPRESSO GUSTOSO
Spreten izbor kave, ki navdušuje s popolnim ravnovesjem med sladkim in grenkim. Unikaten espresso, očara z mešanico polnega in izrazitega okusa, za katerega je značilna dolgotrajna krema, s pridihom suhega sadja in mlečne čokolade.
ESPRESSO FORTE
»Izrazita« ESPRESSO FORTE
Mešanica bogatih aromatičnih kav, katerih dolgotrajno praženje, daje espressu kremast in intenziven okus. Njegova posebnost je v gosti kremi, z močno aromo in prijetnim priokusom po grenkem kakavu, z mešanico sladke karamele..

QUALITA ROSSA
»Edinstvena« ESPRESSO QUALITA ROSSA
Mešanica Brazilske Arabice in Jugovzhodno Azijske Robuste, ustvari edinstven espresso, ki je popoln za začetek dneva. Qualita Rossa, očara z izredno kakovostjo, dišečim in uravnoteženim okusom ter zlato kremo, z vonji suhega sadja in čokolade.

OSTALI TOPLI NAPITKI LAVAZZA FIRMA

ČAJ LIMONA
»Osvežilni« ČAJ LIMONA
Mešanica izbranih, črnih čajev, z drobci limoninih citrusov, je osvežujoč in nežen topel napitek, primeren za kateri koli čas v dnevu. Njegova sladka in aromatična mešanica poskrbita za poln osvežujoč okus.

BEVANDA BIANCA – MLEKO
»Nežen« MLEČNI NAPITEK
Prijeten in blag napitek z okusom mleka. Primeren je tudi za pripravo drugih toplih napitkov, kot so kava z mlekom, mleko s čokolado, ali čaj z mlekom, v odrazu angleške elegance.

CAFFE GINSENG
»Živahen« CAFFE GINSENG
Zahvaljujoč blagodejnim lastnostim ginesenga, je napitek primeren za uživanje v katerem koli času dneva za energijski in regenerativni odmor. Zanj je značilen edinstven okus z zlato kremo.

ORZO JEČMENOVA KAVA
»Blagodejna« ORZO / JEČMENOVA KAVA
Bogato pražena ječmenova kava, ustvari nežen in aromatičen topel napitek, primeren za osvežujoč in uravnotežen oddih..

PRIBOR

SLADKOR V VREČKAH 3g
Sladkov v vrečkah 3g. Beli ali rijavi. V škatli pakirano 200 kom.

KARTONASTI LONČKI 1,5dcl
Kartonasti kozarci primerni za točenje
toplih napitkov. Kapaciteta 1,5dcl. V 1
paketu jih je 80 kom.

ŽLIČKE POSAMIČNO PAKIRANE PVC
Prozorne plastične žličke dolžine 110 mm.
V 1 zavoju jih je 50 kom.

ŽLIČKE POSAMIČNO
PAKIRANE LESENE
Lesene pakirane žličke. Posamično
pakirane v papirnatem ovoj. V 1
zavoju jih je 50 kom.