PITNA VODA

Voda, nenadomestljiva tekočina, ki čisti organizem in predstavlja vir življenja, energije in zdravja. Je sestavni del našega okolja in naše prehrane. Potrebujemo jo za delovanje vseh življenjsko pomembnih procesov v telesu. Pitje vode je najbolj učinkovit in koristen način, da skrbite za vaše zdravje in dobro počutje na delovnem mestu. Velika večina ljudi preživi 60% svojega budnega časa na delu, zato ne smemo pozabiti na pomembnost ustrezne prehrane in primernega vnosa tekočine. Koristi, ki se pojavijo ob primernem uživanju tekočine in skrbi za zdravje na delovnem mestu so pomembne tako za nas, kot tudi za podjetje v katerem preživimo večino svojega časa.

Vodomat vodni priklop

Vodomati na vodni priklop so praktični, robustni in preprosti za uporabo. V sebi kombinirajo izjemno učinkovitost z minimalnimi stroški obdelave vode. Vodomati razpolagajo z dvema ločenimi pipcama za točenje vode, na katerih je mogoče temperaturo ločeno nastavljati med 4°in 90°C.
My image

enostaven priklop na vodovodno omrežje
nizki stroški obdelave vode
možnost filtrirnih sistemov
možnost nastavljanja temperature vode

Vodomat bidon

Vodomati na bidon so posebj primerni za kraje z oporečno vodo ali nedostopnim vodovodnim omrežjem. So praktični, robustni in preprosti za uporabo. Vodomati razpolagajo z dvema ločenimi pipcama za točenje vode, na katerih je mogoče temperaturo ločeno nastavljati med 4°in 90°C. Na voljo imamo bidone Dana in Costella.
My image

za kraje z oporečno ali nedostopno vodo iz omrežja
enostavno in hitro naročanje
na voljo bidoni Costella in Dana
možnost nastavljanja temperature vode

Zakaj vodomat?

Ker telo potrebuje vodo

Odrasel človek dnevno potrebuje med 2000 ml in 2500 ml tekočine. Nekaj malega se jo v organizem vnese s hrano, večino (1500 – 1800 ml) pa jo moramo dnevno v telo vnesti s pijačo, najbolje z vodo ali nesladkanimi zeliščnimi ali sadnimi čaji.

Ker potrebujemo energijo

Voda nam daje energijo za delo. Že blaga izguba tekočine 1-2%,pomeni,da se nam moč in volja do dela zmanjšata za 5-10%. Pri povečanih telesnih obremenitvah ali daljši izpostavljenosti vročini, pa naše telo potrebuje še več tekočine.

Ker je potrebno piti več vode

Večina naših strank po postavitvi vodomata pije več vode kot prej. Čeprav vemo, da je potrebno piti veliko tekočine, se tega težko držimo. Vse skupaj je precej lažje, če je pri roki vodomat, z vodo primerne temperature in odlične kakovosti.

Ker voda ni povsod kvalitetna

V večini Slovenije imamo to srečo, da lahko iz javnega vodovodnega omrežja pijemo kakovostno in neoporečno pitno vodo. Na območjih, kjer niste te sreče ali prihaja do pogostih onesnaženj, je najprimernejša rešitev voda iz bidonov.

Zakaj Avtomati Štefančič?

Nadzor in preventiva

Voda iz naših vodomatov je preverjeno varna. Njena kakovost je periodično nadzorovana s strani ZZV Maribor in ostalih pristojnih služb!

Oskrba vodomatov

Vodomate namestimo na lokaciji, oskrbujemo s kozarci in redno skrbimo za njihovo čiščenje in dezinfekcijo.

Filtrirni sistemi

Vodomate na vodni priklop lahko po potrebi opremimo s primernimi filtrirnimi sistemi,

Protipoplavni sistemi

Vsi naši vodomati na vodni priklop so opremljeni s sistemi, ki onemogočajo nastanek poplave ob morebitni okvari.
Kako do vodomata?
Preprosto! Oglejte si postopek... Več o postavitvi
Zmanjkalo bidonov?
Naročite jih... Oddaj naročilo

Vodomati in kulerji