HLADNE PIJAČE IN PRIGRIZKI

V okviru ponudbe pijač in prehrambnih izdelkov nudimo 250 različnih izdelkov priznanih blagovnih znamk. Vode, vode z okusi, sokove in gazirane pijače, razne prigrizke, sendviče ter izdelke iz sladkega in slanega programa. Vedno več prostora v avtomatih namenjamo progamu zdrave prehrane.

Hladne pijače

V naših avtomatih so vedno na voljo ohlajene pijače v plastenkah, pločevinkah in tetrapakih. Nudimo izvirske vode, mineralne vode, vode z okusi, naravne sokove in gazirane pijače.

My image

Inovativni izdelki

Trudimo se biti inovativni. V sodelovanju z Biotehniškim centrom Grm iz Novega mesta razvijamo izdelke, ki so zdravi, lokalno pridelani in obenem primerni za prodajo v avtomatih.
My image
My image

Zdrava prehrana

Odlična kava v kartonastih kozarcih s pokrovčki, primerna za na pot! Primerno za lokacije z velikim pretokom ljudi – bencinski servisi, pekarne,…

Prigrizki

Naši avtomati nudijo širok izbor prehranskih izdelkov, priznanih in preverjenih dobavilteljev iz Slovenije in bližnje okolice. Žitno in sadne rezine, okusni rogljiči, piškoti in čokoladice so zagotovilo, da boste trenutke oddiha na delovnem mestu maksimalno izkorostili.
My image

Sendviči in pekovsko pecivo

Svežina je visoko cenjena tudi pri nas. V avtomatih z našm naprednim sistemom oskrbe zagotovljamo dnevno sveže sendviče in druga pekovska peciva, treh prizanih slovenskih proizvajalcev – Mlinotesta, Žita in DonDon-a.
My image
Kako do avtomata?
Preprosto! Oglejte si postopek... Več o postavitvi
Zdrava prehrana?
Je mogoča tudi v avtomatu... Več o tem

Blagovne znamke

  • ]

Avtomati za hrano in pijačo