Ker skrbimo za Vas!
Skrbimo za Vas. To je v naših genih vse od ustanovitve leta 1987. Razumemo, da ste naše stranke različne in da potrebujete vam prilagojeno oskrbo. Zato veliko pozornost namenjamo podrobnostim. Podrobnostim, ki nas delajo boljše od konkurence. Ne glede za katere naše storitve se odločite, lahko ste prepričani, da bo naša izurjena ekipa profesionalcev zanesljivo poskrbela za vas in vaše zaposlene.

Vsi naši zaposleni gredo skozi proces izobraževanja. Samopostrežne aparate in njihovo delovanje poznajo do potankosti. Učimo jih, da je umetnost v pravih, podrobnih nastavitvah aparatov in njihovem brezhibnem delovanju. Za slednje skrbimo s preventivnimi servisnimi pregledi.

V kolikor se kaj zalomi, je za vas na voljo brezplačni klicni center. Izkušeni operaterji bodo zagotovo poskrbeli za vas. Še preden boste dodobra odložili slušalko, bodo že sproženi vsi potrebni postopki za rešitev vaših težav ali potreb. Ker skrbimo za vas!


Kvaliteta, izbira in kontrola
Ali z drugimi besedami – najboljši možni servis za vas! Sebe ne vidimo kot nekoga, ki le postavi samopostrežne aparate. Sebe vidimo kot vaše partnerje, ki se trudimo v vašem delovnem okolju poskrbeti za vaš lepši dan. To je mogoče le na en način – s skrbjo za podrobnosti. Izobražen kader, natančno dodelana oskrbovalna veriga, hitra in zanesljiva tehnična podpora ter skrben in prijazen center za uporabnike.

Ker vam želimo zagotoviti najboljši možni servis, ne sklepamo kompromisov. Zato smo tudi pri izbiri naših partnerjev zelo skrbni. Sodelujemo z enim najbolj priznanih in inovativnih proizvajalcev samopostrežnih aparatov v Evropi. Tudi dobavitelji kave in surovin ter prehrane in pijače, so redno deležni kontrole in preverjanja z naše strani.

Ko se odločate za nakup na našem prodajnem avtomatu je vaša skrb odveč. Vse kar nudimo gre čez visoka merila kakovosti. Kakovost razumemo kot svežino, različnost, novosti izdelkov, izgled naših prodajnih avtomatov in zaposlenih, predvsem pa nam visoke standarde narekujeta vaša izkušnja in zahteve.
Številke, ki prepričajo…

0LET TRADICIJE

0ZAPOSLENIH

0REGIJSKA CENTRA

0ZADOVOLJNIH STRANK

0POSTAVLJENIH AVTOMATOV

ZDRAVA PREHRANA

...je doma tudi v avtomatih.

ZDRAVA PREHRANA

COFFEE TO GO!

Vzemi si jo s seboj!

COFFEE TO GO!

PITNA VODA

Ponudba vodomatov...

PITNA VODA

PISARNE IN SALONI

Preprosto. Kava v kapsulah!.

PISARNE IN SALONI
Kako do avtomata?
Preprosto! Oglejte si postopek... Več o postavitvi
Kava?
Vse in še več o kavi... Več o tem