My image

Diva več kot kavni avtomat.

Avtomati Štefančič vam predstavaljamo inovacijo na trgu samopostrežnih avtomatov za kavo in tople napitke. Diva ni le avtomat, temveč najbolj popoln kavni kotiček na svetu!

DIVA s kar 350 kombinacijami toplih napitkov, arom in posipov, izpolni skrite želje še najbolj zahtevne stranke. Pot do povsem personaliziranega toplega napitka je po zaslugi interaktivnega in inovativnega 32 inčnega zaslona na dotik nadvse preprosta in hitra.

Avtomat nudi: 3 velikosti napitkov – lončkov, 2 vrsti kave v zrnju (espresso), 2 vrsti instant kave (nescafe in aromatizirana kava), veliko izbiro toplih napitkov, opcijo dodajanje posipov in arom, opcija pravega, svežega mleka v avtomatu (kapaciteta 15 litrov), velik LCD zaslon na dotik…

Tehnični podatki: 2110mm (višina) x 1000mm (širina) x 800mm (globina) / Teža: 280 kg

(SKORAJ) NEŠTETO KOMBINACIJ

Uporabniki lahko izbirajo med 5 družinami toplih napitkov. Vsaka družina napitkov ima 6 izbir. Uporabniki lahko dodatno izbirajo še med dvema velikostima lončkov in opcijo, da se topli napitek pripravi v lastno skodelico. Za hitrejšo izbiro se lahko vzpostavta še dva dodatna menija z najpriljubnejšimi napitki, zdravimi napitki…

USTVARITE VAŠ PERSONALIZIRAN TOPLI NAPITEK

Diva uspešno zadovolji vse okuse. Vsak osnovni topli napitek je mogoče obogatiti s številnimi, visoko kakovostnimi sestavinami. Število možnih napitkov na bazi kave v zrnju, svežega mleka in napitkov v prahu v povezavi z aromami in posipi doseže številko 350.

OTROČJE LAHKA IZBIRA

Do željenega toplega napitka vas pripelje 32 inčni zaslon na dotik. Z nazornimi grafikami, ki med drugim vsebujejo vse nutricionistične podatke o sestavinah in sistemom menijev, vas hitro in enostavno pripeljemo do toplega napitka po vaših željah. Kako že pravijo – otročje lahko.
Kako do avtomata?
Preprosto! Oglejte si postopek... Več o postavitvi
Kava in topli napitki?
Preverite našo ponudbo... Več o tem